DIY: Čokoláda na jablkách

, , No Comments

Malá, rýchlourobiteľna predvianočná a hlavne zdravá maškrta. Jablká v čokoláde poznám už dlhšie, z jednej skvelej americkej čokoládovne (mali tam veľa druhov vrátane jabĺk v karameli) a tento rok som ich videla aj na vianočnom trhu. Tak som si povedala, že si také urobím doma. Nie je to nič zložité, stačilo roztopiť čokoládu v mikrovlnke a potom sa trochu pohrať s obaľovaním. Pozor, manupulácia s čokoládou, je nebezpečná! Asi štvrtina čokolády skončila mimo jablka, rovno na jazyku ;)

Aby to stuhlo rýchlejšie, vyniesla som ich na balkón (vďaka Bohu, že máme zasklený balkón). Pred konzumáciou oporúčam jablká doniesť otepliť na izbovú teplotu, inač čokoláda pri krájaní bude odpadávať ako mne.


0 komentárov:

Post a Comment